Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prodejna Centra energetického poradenství PRE – nakupujte se slevou elektrotepelná zařízení

Centrum energetického poradenství PRE nabízí kromě poradenství i zakoupení některých elektrotepelných zařízení, jako jsou napříkad akumulační kamna, bojlery nebo průtokové ohřívače, a to v prodejně, která je součástí Centra. Sleva pro zákazníky Pražské energetiky je nastavena opravdu velkoryse.

Centrum energetického poradenství PRE se zaměřuje na bezplatné poradenství v oblasti efektivního využívání elektřiny a obnovitelných zdrojů energie. Poradenství je zaměřeno nejen nazákazníky ze segmentu domácností, ale je určeno i výrobním podnikům a živnostníkům. Stěžejním tématům vytápění, ohřev vody, klimatizace a větrání, osvětlení, tepelné ztráty a bílá technika je přizpůsobeno celé Centrum. Každé téma má svoji sekci, která obsahuje prezentaci na dotykové plazmové obrazovce, funkční exponáty i elektronickou samoobslužnou kalkulačku, jejímž výstupem je protokol s možností doručení přímo na e-mail zákazníka. Zjistíte tak, kolik se dá ušetřit v domácnosti regulací topení, v případě využívání úsporných světelných zdrojů místo klasických žárovek nebo jaký je rozdíl spotřeby mezi novým a starým neúsporným spotřebičem.

Akumulační kamna Stiebel Eltron – leták
Akumulační kamna Stiebel Eltron – leták

Zároveň s poradenstvím zákazník získává i možnost si některá elektrotepelná zařízení, jako třeba akumulační kamna, bojlery nebo průtokové ohřívače, zakoupit v prodejně, která je součástí Centra. Sleva pro zákazníky Pražské energetiky je nastavena opravdu velkoryse. Například u akumulačních kamen Stiebel Eltron činí až 37 % a u bojlerů AEG 24 %. Všechny prodávané výrobky disponují vysokou mírou bezpečnosti a odpovídají všem evropským bezpečnostním normám.

V případě akumulačních kamen pak Pražská energetika nabízí i možnost zakoupení zboží včetně montáže. Technici zařízení zákazníkovi přivezou až domů, provedou demontáž starého kusu (pokud je požadováno) a namontují nový, dle přání zákazníka. To vše se sníženou sazbou DPH (pokud jsou splněny podmínky zákona č. 235/2004 Sb., § 48 a § 48a).

Slevová akce
Slevová akce

Prodejna umožňuje jak platbu hotově, tak převodem na účet. Kromě prodeje a poradenství o úsporách však Centrum nabízí i další slevy, které poskytuje přes své partnery. Zákazník tak může získat např. slevu na pořízení tepelného čerpadla, elektrokotle, ale i kvalitní okna, která splňují současné standardy.

Kompletní nabídku slev naleznete na webové stránce www.energetickyporadce.cz/nabidka-zbozi nebo přímo v Centru energetického poradenství PRE.

Těšíme se na Vaši návštěvu!


A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...