Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Strach ze společnosti KOVARSON s.r.o. svádí k různým metodám

Konkurence se obává společnosti KOVARSON s.r.o., a proto je v posledních letech společnost KOVARSON s.r.o. neprávem pomlouvána některými konkurenčními výrobci ať už na výstavách nebo na jejich vlastních školeních, přičemž se snaží shodit kvalitnější výrobky před samotnými zákazníky, odborníky i instalatéry.

Nyní už situace došla tak daleko, že se dne 21. 6. 2016 ve Zprávách FTV Prima objevila poplašná a naprosto nepravdivá reportáž. V reportáži byly napadeny kotle PANTHER a MAKAK, přičemž kotel PANTHER v dotačním programu zařazen není a kotel MAKAK prošel měřením u Strojírenského zkušebního ústavu v Brně (který je autorizovanou osobou) a splňuje jak požadavky pro registraci do seznamu, tak i požadavky pro uvádění na trh.

K tomuto tématu se také vyjádřil Státní fond životního prostředí, který se nesouhlasně vyjádřil k odvysílané reportáži:
Vyjádření Státního fondu (SFŽP)

Tímto naše zákazníky ujišťujeme, že kotle společnosti KOVARSON s.r.o. registrované v seznamu výrobků splňují veškeré podmínky pro čerpání kotlíkových dotací.

Odvysílanou reportáž považujeme za další nástroj konkurenčního boje ve snaze zpomalit a poškodit firmu KOVARSON s.r.o. Díky nejkvalitnějším konstrukcím kotlů, výbornému servisu a dobré obchodní politice mají nejenom zákazníci, ale i nové montážní firmy o naše kotle enormní zájem. Velké konkurenční firmy se společnosti KOVARSON obávají již několik let a snaží se různými způsoby poškodit jméno společnosti.

Na diskuzních fórech se navíc den před odvysílanou reportáží objevily první náznaky na toto téma a je tudíž jasné, že „někdo“ o reportáži již předem moc dobře věděl. Dalším velkým otazníkem je, proč má nejmenovaný konkurenční výrobce z Moravskoslezského kraje u reportáže na internetu svůj reklamní banner? Záměr nebo náhoda?

Společnost KOVARSON s.r.o. se snaží pro své zákazníky vyvíjet nejmodernější kotle, a proto má i dvě plně vybavené zkušební pozice pro každodenní vývoj nejmodernějších kotlů. Nyní jsme se přestěhovali do nových kancelářských prostor, pro naše zákazníky jsme otevřeli nový showroom. Instalačním firmám a našim partnerům jsme otevřeli nové školící centrum. Vše se nachází nad výrobními prostory ve Vsetíně, kde se zákazníci mohou ujistit, že všechna svařovaná kotlová tělesa jsou vyráběna přímo u nás a ne jinde, jak často tvrdí konkurence. Pokud by zákazník chtěl věřit pomluvám, nejlépe bude, když se za námi přijede podívat a vše mu bez jakéhokoliv problému ukážeme, protože nemáme co skrývat.

Naši zákazníci berou pomluvy za slabost konkurence a reportáž jako špatný vtip. Dle prvních reakcí se zákazníci reportáži spíše zasmáli a nám se dostalo více podpory, než bychom očekávali.

Společnost KOVARSON s.r.o. děkuje svým zákazníkům za podporu vyjádřenou z reakcí a nadále bude vyvíjet produkty té nejlepší kvality k potřebám zákazníků.

Děkujeme.

KOVARSON s.r.o.

 
 
Reklama