Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řada Classic: spolehlivé kotle pro velké objekty

Řada je určena pro vytápění a ohřev teplé vody ve větších objektech. Ať již se bude jednat o školy, úřady, nemocnice nebo průmyslové objekty, vždy bude zaručen dostatek výkonu. Pokud nebude postačovat některý kotel řady CLASSIC samostatně (výkon 28, 45 a 90 kW), lze je zapojit do kaskády až do výkonu 3040 kW.

Základ kotle tvoří kondenzační těleso s nerezovým výměníkem a dalšími kvalitními komponenty, které zaručují bezpečný provoz s nízkými náklady. Kotle mají vestavěnou ekvitermní regulaci umožňující optimalizovat teplotu topné vody na základě venkovní teploty a snižovat tak náklady na vytápění.

Kotle řady THERM 28 zaručují velmi komfortní dodávku teplé vody, ať už průtokově pomocí deskového výměníku THERM 28 KDC.A nebo prostřednictvím zásobníku - THERM 28 KDZ.A (s připojením na externí zásobník), THERM 28 KDZ5.A (integrovaný zásobník 55 litrů) a THERM 28 KDZ10.A (integrovaný zásobník 100 litrů). Typy THERM 45 KD.A a THERM 90 KD.A umožňují ohřev teplé vody v externím zásobníku pomocí externího trojcestného ventilu.

„Nové kotle jsme již představili široké veřejnosti na prvním veletrhu a ohlasy byly velmi pozitivní. Novinky konstrukčně vychází z již zavedených kotlů, například našeho nejprodávanějšího THERM 24 KDCN. Očekáváme, že také THERM 14 a THERM 18 se stanou oblíbenými kotli, čemuž by měly pomoci i ceny, které začínají u kotlů THERM 14 na částce 28.900,- Kč bez DPH (34.969,- Kč včetně DPH) a u kotlů THERM 18 na ceně 31.900,- Kč bez DPH (38.599,- Kč včetně DPH),“ uvedl za Thermonu obchodní ředitel Milan Kubíček.






THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama