Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lisovací kleště REMS Mini - Pro všechny běžné systémy s lisovanými tvarovkami

Příslušenství k REMS Mini-Press ACC, REMS Mini-Press 22 V ACC a REMS Mini-Press S 22 V ACC.

Vysoce zatížitelné lisovací kleště z kované a zvlášť kalené speciální oceli. Lisovací obrysy REMS lisovacích kleští jsou specifi cké pro daný systém a odpovídají lisovacím obrysům příslušných systémů s lisovanými tvarovkami. Díky tomu bezvadné, bezpečné, systémově konformní lisování.

Lisovací čelisti lisovacích kleští s precizně vypracovaným a na CNC-obráběcích centrech strojově přesně zaobleným lisovacím obrysem. Díky tomu nižší výrobní tolerance.

Pohon prostřednictvím REMS Mini-Press ACC, REMS Mini-Press 22 V ACC a REMS Mini-Press S 22 V ACC. Čtěte a dodržujte pokyny výrobce/dodavatele systémů pro instalaci a montáž.

REMS lisovací kleště Mini

REMS lisovací kleště Mini se 2 sklopnými monoblokovými lisovacími čelistmi. Obzvláště kompaktní konstrukce a nepatrná hmotnost lisovacích kleští REMS Mini díky speciálnímu umístění připojení lisovacích kleští (Patent EP 1 952 948). Do lisovacích čelistí zapuštěná zahloubení k jistému a bezpečnému vedení spojovacích příložek pro lisování bez přesazení (Patent EP 2 347 862). REMS lisovací kleště Mini ACz, Fz, HEz, RFz, RFIz s ozubením zabraňují tvorbě otřepů na lisovacím pouzdru (Patent EP 2 027 971).

Lisovací kleště REMS Mini
Lisovací kleště REMS Mini

 
 
Reklama