Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komíny Schiedel za jedinečné ceny

Vážený stavebníku, pro podzimní stavební sezónou jsme pro Vás opět připravili s firmami WIENERBERGER, TONDACH, VEKRA, PIPELIFE a SIKO společný projekt – STAVTE VÝHODNĚ, chytře, rychle a kvalitně

Využijte této jedinečné příležitosti a získejte mimořádné slevy!

Zaregistrujte se v období od 26.8.2019 – 30.11.2019 na stránkách www.stavtevyhodne.cz, zašlete svůj projekt a můžete získat jeden z našich komínových systémů za mimořádně výhodných podmínek:

Schiedel ABSOLUT, KOMBIGAS, UNI ADVANCED a STABIL– sleva až 35%

S vlastním výběrem systému a technickou specifikací Vám rádi pomůžeme. Naše společnost se vývojem, testováním a výrobou komínů zabývá více než 70 let, zatímco ostatní komíny skládají a prodávají díly vyrobené jinými výrobci. Naše klasické i izostatické keramické vložky jsou podrobovány přísným zkouškám, tak aby byly pro své uživatele naprosto bezpečné.

Komín můžete objednat ve stavebninách až do 6.12.2019, nezapomeňte však uvést kód akce, který obdržíte mailem po registraci. Bez kódu Vám sleva nebude moci být poskytnuta.

Více informací o projektu získáte na www.stavtevyhodne.cz


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama