Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídka teplovzdušných krbů od BeF Home

Výrobce krbů BeF Home přichází s časově omezeným zvýhodněním vybraných modelů teplovzdušných krbů.

Nepodceňte přípravu na příští topnou sezónu. Díky skvělým dodacím lhůtám a jarnímu cenovému zvýhodnění na vybrané teplovzdušné modely krbů BeF Home můžete se svým projektem hned a vyhnout se tak dlouhým podzimním čekacím lhůtám. Pro více informací se podívejte na náš web www.krby-bef.cz.

Od 1. do 30. dubna nabízíme následující modely teplovzdušných krbů za zvýhodněné ceny:

BEF THERM V8C s cenovým zvýhodněním 20 % (téměř 24 000 Kč) oproti běžné maloobchodní ceně je nejvýkonnější krbovou vložkou v akční nabídce. Jde o trojstrannou krbovou vložku s děleným sklem a výsuvným otevíráním krbových dveří do krbové obestavby.

 

BEF THERM V8 CL/CP & BEF THERM 7 s cenovým zvýhodněním 10 %. Klasická topeniště řady BEF THERM: Ve větší verzi velikosti 8 v rohovém provedení s ohýbaným, neděleným sklem. V menší variantě BEF THERM 7 s rovným sklem. Obě topeniště mají vertikální otevírání dveří do krbové obestavby.

 

Posledním akčním modelem je BEF FEEL 8 CL. Jedná se krbovou vložku s levostrannou orientací topeniště (levý roh při čelním pohledu). Na rozdíl od předchozích typů se otevírá do místnosti. I na ni nabízíme až do 30. dubna 10% slevu.

Více informací najdete na našem webu


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 
Reklama