Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní tepelné čerpadlo od českého výrobce vás nevypeče

Tepelné čerpadlo je významná investice, která komfort bydlení ovlivní na mnoho let. Při jeho výběru se tedy vyplatí důslednost. Kromě požadovaných parametrů je proto vhodné ověřit si i jeho původ.

Tepelné čerpadlo ACOND
Při výběru tepelného čerpadla by měl hrát roli kromě kvality přístroje i jeho původ a spolehlivost výrobce.

Pro spolehlivou mnohaletou službu tepelného čerpadla hraje prim jeho kvalita, kromě ní je ale vhodné si ověřit i zvoleného dodavatele. Nejjednodušší způsob, jak problémům předejít, je koupit tepelné čerpadlo přímo od výrobce. „Před podpisem kupní smlouvy je vhodné si zjistit, zda firma čerpadlo také vyrobila a zda zajistí odbornou instalaci a servis nebo náhradní díly třeba i za deset let. Proto ACOND jakožto ryze český výrobce svá čerpadla vyvíjí, vyrábí, testuje, montuje i servisuje, abychom zajistili, že naše poběží co nejefektivněji i po letech,“ uvádí Vojtěch Janoušek, marketingový ředitel společnosti ACOND, českého výrobce tepelných čerpadel. Na českém trhu se lze totiž setkat s tím, že prodávající nakoupí čerpadlo u výrobce a pak ho zákazníkovi pouze přeprodá, ale nepostará se o odbornou montáž ani o případný servis. Přístroj ale bez správného nastavení nedokáže pracovat opravdu úsporně.

V jiných případech zase může být problém, že dodavatel čerpadlo sice nainstaluje, ale za pár let nastanou komplikace s případnou opravou a sháněním náhradních dílů. „U tepelných čerpadel ACOND se klient může spolehnout, že si domů pořídí kvalitní přístroj od českého výrobce, který mu i po letech dokáže zajistit servis a náhradní díly. To nám usnadňuje i náš systém vzdálené online správy, díky němuž jsme schopni monitorovat jejich chod a na dálku řešit drobné opravy,“ vysvětluje Vojtěch Janoušek. Kdo chce mít jistotu úsporného vytápění po mnoho let, měl by se zkrátka řídit jak kvalitou čerpadla, tak i zázemím firmy.

Více na www.acond.cz.


ACOND a.s.
logo ACOND a.s.

Pro každé použití máme vhodné řešení. Nejširší nabídka klimatizací, tepelných čerpadel a podlahového topení. Více než 18 600 instalací klimatizačních a topných systémů. Ceněné know how, 40 let zkušeností v oboru vytápění a vzduchotechniky. Výsledky ...

 
 
Reklama