Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BIM knihovny Schiedel s novými výrobky

V dnešní době digitalizace a integrace stavebních procesů hraje BIM klíčovou roli v moderním stavebnictví. Společnost Schiedel nezůstává pozadu a své BIM knihovny neustále zlepšuje.

BIM knihovny Schiedel představují komplexní digitální databázi 3D modelů komínových systémů, integrovaných krbů a samostatně stojících kamen a jejich komponentů. Tyto modely obsahují nejen geometrické informace, ale také důležitá data o materiálech, technických parametrech a dalších vlastnostech produktů Schiedel.

Architekti a projektanti tak mohou snadno integrovat přesné 3D modely Schiedel do svých projektů, což umožňuje lepší koordinaci s ostatními stavebními prvky. Díky předpřipraveným modelům se výrazně zkracuje čas potřebný pro návrh a projektování. Použití přesných digitálních modelů minimalizuje riziko chyb v návrhu a následné realizaci.

BIM knihovny Schiedel jsou pravidelně aktualizovány, což zajišťuje přístup k nejnovějším produktům a jejich specifikacím. Při poslední aktualizaci tak byly přidány modely KINGFIRE KANTO a samostatně stojících kamen, nabízených společností Schiedel.

3D modely umožňují lepší prezentaci návrhů klientům a snazší pochopení projektu všemi zúčastněnými stranami.

BIM knihovny Schiedel jsou typicky kompatibilní s nejpoužívanějšími BIM softwary, jako jsou Autodesk Revit, ArchiCAD nebo Allplan. Modely jsou obvykle k dispozici v různých formátech, aby vyhovovaly různým pracovním postupům a preferencím uživatelů.

Pokud pracujete na projektu, který zahrnuje komínové systémy či krby a kamna, zvažte využití BIM knihoven Schiedel pro dosažení optimálních výsledků a hladký průběh vaší práce.

Více informací


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama