Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přihlášky do soutěže NOVINKY na Infothermě 2017, patenty a vynálezy již přicházejí

Soutěž NOVINKY na Infothermě se již stala tradicí. Jak ji zhodnotily firmy oceněné v loňském roce? Do dalšího klání se jednotliví vystavovatelé, vysoké školy a další instituce mohou hlásit do 15. 11. 2016. Výsledky budou vyhlášeny 23. ledna 2017 v rámci slavnostního zahájení výstavy Infotherma 2017 v Kongresovém centru na výstavišti Černá louka v Ostravě.

Soutěž organizuje portál TZB-info společně s agenturou INFORPRES, pořadatelem mezinárodní výstavy Infotherma zaměřené na vytápění, úspory energií a smysluplné využívání obnovitelných zdrojů. V loňské soutěži u čtenářů TZB-info zabodovala tuhá paliva, solární systém a moderní nářadí pro řemeslníky.

Rekapitulace a představení vítězů: Vítězové soutěže Novinky na Infothermě 2016


Vystavené exponáty ze soutěže zaujaly návštěvníky i Českou televizi

Vítězné výrobky v soutěži Novinky na Infothermě 2016

Registrace přihlášek do soutěže na lednovou Infothermu 2017 již běží a my jsme položili otázku loňským vítězům.

TZB-info: V loňské soutěži Novinky na Infothermě 2016 zařadili čtenáři Váš výrobek mezi ty, které se jim nejvíce líbily. Jak se oceněnému výrobku dařilo během roku na trhu? A chystáte se i do letošního klání?

VIADRUS a.s.

"Loňský oceněný výrobek, litinový pyrolytický kotel VIADRUS P7C, se úspěšně etabloval na trhu a zaujal cílovou skupinu, pro kterou byl vyvíjen," říká Ing. Martin Hurtík, specialista marketingu VIADRUS a.s. a pokračuje:
"Díky svým jedinečným parametrům byl zahrnut i do kotlíkových dotací v ČR a programu Zelená domácnostiam na Slovensku.

Do soutěže na INFOTHERMĚ 2017 se chystáme opět zapojit. I tentokrát s jedinečnou novinkou, litinovým automatickým kotlem VIADRUS A3C, který už si naši zákazníci dlouhodobě přáli. Věříme tedy, že naplníme jejich očekávání a tento kotel se stane jeden z nejoblíbenějších výrobků svého druhu na trhu. Vždyť v současnosti jde o jediný český litinový automatický kotel splňující "Ekodesign"!"

Testo, s.r.o.

"V loňské soutěži „Novinky INFOTHERMY 2016“ obsadily naše Chytré sondy 3. místo. Tato řada osmi inovativních měřicích přístrojů získala u našich zákazníků v uplynulém roce mimořádnou oblibu díky svým vysokým užitným vlastnostem, intuitivnímu ovládání přes chytrý telefon a v neposlední řadě také díky své příznivé pořizovací ceně", odpověděl Jan Lacina, vedoucí marketingu Testo, s.r.o. a doplnil: "Chytré sondy Testo se totiž řemeslníkům z oboru chlazení, klimatizace a vytápění mimořádně hodí pro všechna důležitá měření teploty, vlhkosti, tlaku a rychlosti proudění."
"Do letošního ročníku soutěže Novinky INFOTHERMY 2017 se samozřejmě chystáme. O přízeň návštěvníků se tentokrát bude ucházet řada našich nových termokamer obsahující inovativní prvky a nabízející moderní komunikací s koncovými chytrými zařízeními," uzavírá J.Lacina.

UNITES Systems a.s.

Na otázky redakce odpověděla Daniela Fialová. "Velmi nás opakovaná ocenění našich systémů SOLAR KERBEROS na Infothermě těší, zejména když o jejich umístění rozhodují vzdělaní čtenáři portálu TZB-info. Ostatně vycházet vstříc požadavkům trhu se nám dlouhodobě vyplácí. Důkazem je také loni oceněný model SOLAR KERBEROS 320 pro efektivní fotovoltaický ohřev TUV, po kterém naši zákazníci již dlouho volali jednak pro vyšší instalovaný výkon a jednak pro jeho vhodnost do dotačních programů Nová zelená úsporám a Zelená domácnostiam. Našel své místo v mnoha domácnostech a do své nabídky „obnovitelné energetiky“ jej zařadily také společnosti jako e-on nebo RWE.

Stejné je to s naší letošní přihlášenou novinkou KERBEROS POWER, kterou jsme vyvinuli pro ještě širší využití principu fotovoltaického ohřevu vody. Systém KERBEROS POWER je díky své modulární koncepci pro 2, 4 a 6 kW instalovaného fotovoltaického výkonu určen k výkonnému fotovoltaickému ohřevu vody v akumulačních zásobnících o kapacitě až 1 000 litrů. Najde tudíž své uplatnění nejen v domácnostech, ale zejména může celoročně nabídnout významné úspory v ohřevu vody ubytovacím zařízením, průmyslovým a zemědělským podnikům, různým sportovním a sociálním zařízením, zkrátka všude, kde musí řešit vyšší spotřebu teplé vody."

Aktuální vyhlášení internetové hlasovací soutěže NOVINKY na Infothermě 2017, patenty a vynálezy
  • přihlášky do soutěže do 15. 11. 2016
  • možnost hlasování na TZB-info: 1. 12. 2016 - 6. ledna 2017
  • představení přihlášených exponátů ve vstupní expozici výstavy Infotherma 2017 ve dnech 23. - 26. ledna 2017
  • slavnostní vyhlášení vítězů: 23. ledna 2017 na zahájení výstavy Infotherma 2017 v Kongresovém centru

24.ročník mezinárodní výstavy Infotherma

"I na připravovaném ročníku Infothermy se budou prezentovat špičkové domácí a zahraniční výrobky a služby z oboru vytápění a úspor energií. Stejně jako v předešlých ročnících nám jde také o smysluplné využívání obnovitelných zdrojů," říká Ing. Libor Kostelný, ředitel výstavy z Agentury INFORPRES s.r.o. a k samotné soutěži doplňuje:
"Při množství výrobků a služeb, které se každoročně na výstavě Infotherma soustředí, není lehké se orientovat a porovnávat jednotlivé typy, parametry a technické novinky. Proto po dobrých zkušenostech z předcházejících let připravuje pořadatel výstavy Agentura Inforpres ve spolupráci s internetovým portálem TZB-info internetovou hlasovací soutěž nejzajímavějších NOVINEK, patentů a vynálezů z oboru vytápění, úspor energií a smysluplného využívání obnovitelných zdrojů, které budou na výstavě představeny.
Internetová hlasovací soutěž by měla seznámit čtenáře portálu TZB-info a návštěvníky výstavy Infotherma 2017 s novinkami, které jsou pro rok 2017 vyvinuty. "


 
 
Reklama