Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž „Vyhraj tuhle káru“ má vítěze, auto jede na Moravu

Včera v pozdních hodinách na slavnostním večeru skončila soutěž „Vyhraj tuhle káru“ vylosováním vítěze a velkou radostí.

Soutěž „Vyhraj tuhle káru“ má vítěze, auto jede na Moravu
Soutěž „Vyhraj tuhle káru“ má vítěze, auto jede na Moravu

V soutěži společnosti Brilon a.s. vyhlášené těsně před nynějším covidovým obdobím mohli topenáři vyhrát dodávku pro řemeslníky Peugeot Expert s profesionální vestavbou Sortimo s pořizovací cenou téměř 1 milion korun českých. Podmínkou bylo minimálně 20 nainstalovaných kondenzačních kotlů Intergas za rok.

Přečtěte si také Soutěž je prodloužena - „Vyhraj tuhle káru“, aneb jeden ze 100 topenářů vyhraje auto za téměř 1 milion korun Přečíst článek

17. září 2021 proběhlo na setkání se zákazníky slavnostní losování soutěži za dohledu státních notářek i všech soutěžících. Vylosováni byli nejprve výherci desítky plynových kondenzačních kotlů z nabídky Brilon a.s. A tak šťastných bylo více. Nicméně do pozdních hodin vrcholilo napětí. Kdo bude ten, kdo si odnese klíčky a usedne za volant auta, které kroužilo na pontonu kolem lodi Grand Bohemia, kde se slavnostní setkání konalo?

Grand Bohemia je nejmodernější a největší motorová loď nejvyšší třídy, která brázdí hladinu řeky Vltavy. Na palubě se potkalo okolo 300 projektantů, montážníků, dodavatelů, prodejců a hostů, včetně zástupců ze zahraničí, a to pod vlajkou české společnosti Brilon a.s. A během plavby se k této největší lodi nejen v rámci flotily Pražské paroplavební společnosti a spol. Prague Boats, ale i v celé České republice a střední Evropě přidávalo z různých stran i největší lákadlo večera, ponton s osvětlenou hlavní cenou večera, dodávkou Peugeot Expert s profesionální vestavbou.

Večer proběhl, ceny jsou vylosovány a rozdány. TZB-info na akci natáčelo a reportáž je ve střižně. Těšte se, snad se nám podaří do reportáže vtěsnat všechny pozitivní emoce, kterými byl celý večer až do půlnoci nabit.
A na závěr ještě jedna poznámka. Na pana Davida Brtníka se ten večer štěstí usmálo dvakrát. Vyhrál jak kotel, tak hlavní cenu. A tak se rozhodl, že se s radostí podělí. Vyhraný kotel se rozhodl věnovat na charitu. Gratulujeme k výhře i dobrému srdci.

Fotogralerie z předání automobilu
















 
 
Reklama