Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kotlíkové dotace v krajích

Rok 2019 je opět ve znamení kotlíkových dotací. Je spuštěna a odstartována další vlna příjmu žádostí na nové ekologické zdroje vytápění – tepelná čerpadla.

Rok 2019 je opět ve znamení kotlíkových dotací. Je spuštěna a odstartována další vlna příjmu žádostí na nové ekologické zdroje vytápění – tepelná čerpadla. Kotlíkové dotace jsou určeny na výměnu starých nevyhovujících kotlů na tuhá paliva s ručním podáváním s emisní třídou I a II. Výzvy jsou spouštěny postupně po jednotlivých krajích.

Kraj Moravskoslezský a Středočeský již výzvy spustil v průběhu měsíců května a června. Zanedlouho spustí příjem žádostí další z krajů a to Karlovarský. Žádosti začne přijímat již 1.7.2019. A to elektronicky na stránkách kraje. Podmínky si můžete stáhnout již nyní a žádost si lze vyplnit dopředu.

Další z krajů Plzeňský, Ústecký, Královehradecký či Pardubický připravují příjem žádostí na podzim letošního roku. Technické řešení si můžete vybrat a vyřešit již nyní a budete připraveni na podzimní dotační výzvy.

Chcete dotaci na tepelné čerpadlo a nevíte, zda na ni máte nárok? Potřebujete pomoci technickým řešením a s výběrem nového zdroje – tepelného čerpadla?

Neváhejte a kontaktujte nás!
Tepelné čerpadlo vám navrhneme a namontujeme, s vyřízením dotace vám pomůžeme.

Za tým AC Heating, tepelná čerpadla
Hana Fikarová
info@ac-heating.cz


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama