Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla PZP získala prestižní ocenění iF DESIGN AWARD 2018

Tepelná čerpadla značky PZP nedávno uspěla v prestižní soutěži iF DESIGN AWARD, která vyzdvihuje design odlišující se od ostatních zejména vysokou kvalitou. V oblasti designu je tato soutěž jednou z nejstarších na světě a renomé si získala díky náročným standardům a přísnému vyhodnocovacímu procesu.


Tepelná čerpadla českého výrobce PZP HEATING a.s. byla oceněna v mezinárodní soutěži German Design Award 2018 hned třikrát.

Ocenění German Design Award se za krátkou dobu stalo prestižní přehlídkou výjimečného designu. Odborná porota si všímá průkopnických projektů, které přispívají k rozvoji jedinečného designu v Německu i mezinárodně. Tato soutěž prezentuje trendy a design posouvá kupředu.

Naše tři tepelná čerpadla typu „invertor“ získala letošní ocenění iF DESIGN AWARD (International Forum Design GmbH) a počítají se tímto k nositelům ceny světově renomovaného designového titulu. Oceněny byly produkty řady AMBIENT, DYNAMIC a TERRA NEO.

Tepelná čerpadla PZP přesvědčila odbornou porotu, sestavenou z 63 členů, díky svému inovativnímu designu. Konkurence byla obrovská, dohromady bylo hodnoceno 6400 podaných žádostí z 54 zemí.

S neskrývaným potěšením se s vámi dělíme o tuto informaci a věříme, že toto ocenění potvrzuje, že spojení nejvyšší kvality a skvělého designu přináší očekávány úspěch.


PZP HEATING a. s.
logo PZP HEATING a. s.

Největší výrobce tepelných čerpadel v České republice již 30 let. Nabízí kompletní sortiment tepelných čerpadel, tzn. systémy vzduch-voda, země-voda a voda-voda. Zařízení jsou postavena na bázi nejvyšší kvality a z tohoto důvodu je na ně poskytována plná ...