Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jednou vidět je lepší, než stokrát slyšet

Pokud jste ve fázi výběru tepelného čerpadla tak jste bezpochyby zjistili, že na trhu je nepřeberné množství výrobců, importérů, velkoobchodů a topenářských firem, které nabízejí tepelná čerpadla.

Vyplnili jste více či méně poptávkových formulářů s tím, že následné rozhodnutí bude jednoduché. Porovnáte ceny, parametry a výsledek musí být přeci jednoznačný. Nabídky se začaly scházet a přichází překvapení, že parametry jako výkon, topný faktor nebo třeba hlučnost jsou uváděny při různých podmínkách a tím pádem je komplikované je navzájem porovnat. Pak přijdou otázky. Jak je možné, že cena dvou různých modelů, té samé značky, při srovnatelném výkonu se liší i o několik desítek tisíc korun? Jak to, že papírově horší čerpadlo je dražší?

Jedno japonské přísloví říká „jednou sám vidět je lepší než stokrát slyšet“ a ono na tom něco je. Nyní máte příležitost od 18. do 22. září si v pražských Letňanech na výstavě ForArch prohlédnout tepelná čerpadla na vlastní oči. V rámci naší expozice uvidíte následující tepelná čerpadla a příslušenství.

DYNAMIC – tepelné čerpadlo vzduch-voda s plynule řízeným výkonem pro dosažení co nejvyšší efektivity při vytápění a ohřevu teplé vody. Základním znakem je velmi tichý provoz a precizní zpracování.

ECONOMIC – naše nejprodávanější tepelné čerpadlo vzduch-voda s klasickým řízením kompresoru (on/off) se vyznačuje výborným poměrem ceny a užitné hodnoty.

DYNAMIC – tepelné čerpadlo vzduch-voda
Tepelné čerpadlo vzduch-voda DYNAMIC
ECONOMIC – tepelné čerpadlo vzduch-voda s klasickým řízením kompresoru (on/off)
Tepelné čerpadlo vzduch-voda ECONOMIC

TERRA NEO – tepelné čerpadlo země-voda s plynule řízeným výkonem.

x-buffer 200 – systémová jednotka, která i přes své kompaktní rozměry obsahuje vestavěné komponenty potřebné pro spolehlivou funkci tepelného čerpadla.

TERRA NEO – tepelné čerpadlo země-voda s plynule řízeným výkonem
Tepelné čerpadlo země-voda TERRA NEO
x-buffer 200 – systémová jednotka, která i přes své kompaktní rozměry obsahuje vestavěné komponenty potřebné pro spolehlivou funkci tepelného čerpadla.
Systémová jednotka x-buffer 200

Náš stánek najdete v hale 4 (číslo stánku 4C11), kde Vám budou k dispozici obchodně techničtí zástupci, aby zodpověděli Vaše dotazy a pomohli Vám najít to nejvhodnější řešení.


PZP HEATING a. s.
logo PZP HEATING a. s.

Největší výrobce tepelných čerpadel v České republice již 30 let. Nabízí kompletní sortiment tepelných čerpadel, tzn. systémy vzduch-voda, země-voda a voda-voda. Zařízení jsou postavena na bázi nejvyšší kvality a z tohoto důvodu je na ně poskytována plná ...