Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jaký kotel na tuhá paliva si koupit? Podívejte se na základní zásady

Ing. Zdeněk Lyčka vysvětluje vše kolem plně automatických kotlů na tuhá paliva. Jak topit ekonomicky, ekologicky a bezpečně. Odborný příspěvek TZB-info v ČEZ Akademii.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Potěšilo nás, když portál TZB-info jako respektovaný zdroj informací a největší odborný portál v ČR byl vybrán jako odborný garant pro ČEZ Akademii, rozsáhlý edukační seriál, který radí lidem, jak snížit účty za energii.

Jak na tuhá paliva

V tomto dílu ČEZ Akademie vám radí Ing. Zdeněk Lyčka, který je soudním znalcem a autorem patentovaných řešení v oboru tuhých paliv, výkonným ředitelem Asociace podniků topenářské techniky a konzultantem MPO. Je autorem mnoha článků na TZB-info, které se pravidelně umísťují mezi nejčtenějšími a odborným garantem projektu Výměny kotlů. Je nositelem Zlaté Merkurovy medaile Hospodářské komory ČR za dlouhodobý přínos oboru.
Zdeněk je prostě náš kolega, který rozumí a fandí modernímu a ekologickému spalování tuhých paliv.

Ve videu probíráme kotle na tuhá paliva a Zdeněk Lyčka vysvětluje vše kolem plně automatických kotlů. Ty nejen že jsou ekologické, vytápění s nimi ekonomické, ale i přikládání a řízení spalování obstarají za vás.

Poděkování společnostem Rojek a.s. i ČEZ, a.s.

Děkujeme společnosti Rojek, společnosti se stoletou tradicí ve výrobě kotlů a dřevoobráběcích strojů, za možnost natáčet v jejich showroomu v Kostelci nad Orlicí.

Děkujeme společnosti ČEZ za možnost být u tohoto velkého projektu. Inspirujte se i v dalších videích a odpovědích na dotazy na www.cezakademie.cz

 
 
Reklama