Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velká podzimní akce

„Načerpejte energii s topnou technikou Viessmann“

Společnost Viessmann pořádá od 1. září 2011 do 31. prosince 2011 výjimečnou akci na koupi kotle Viessmann. Mimo možnosti úpory až 30 % nákladů na vytápění s moderními kondenzačními kotli Viessmann máte možnost načerpat novou energii během dvoudenního pobytu v jednom z více než 250 evropských hotelů a ušetřit až 50 % nákladů.

V období od 1. září do 31. prosince 2011 obdrží každý nový majitel kotle Viessmann hotelový poukaz „welcome plus“, přičemž kromě úspory až 30 % nákladů na vytápění s moderními kotli Viessmann získá možnost načerpat novou energii během minimálně dvoudenního pobytu ve více než 250 evropských hotelech a uspořit tak až 50 % nákladů!

Proto neváhejte a modernizujte své vytápění. Tak ušetříte hned dvakrát!

Uvedená podzimní akce platí od 1. září do 31. prosince 2011 s možností využití poukázky do 31. prosince 2013. Uvedená poukázka na bezplatné ubytování na jednu noc (při zaplacení druhé noci v daném hotelu) bude přibalena k dodanému kotli *.

* Týká se kotlů a tepelných čerpadel do jmenovitého tepelného výkonu 35 kW.

Hotelový poukaz „welcome plus“ pro koncového uživatele při koupi kotle Viessmann zahrnuje:
- 2 dny pobytu / 1 přenocování pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji,
- snídani nebo polopenzi – podle rezervovaných služeb,
- plus jednu welcome službu (např. welcome-drink),
- široký výběr z momentálně více než 250 hotelů v mnoha zemích Evropy na internetové stránce www.connexservice.com/welcome,
- hotelový poukaz welcome plus může být využit od 2 nocí pobytu, tzn. že si zákazník rezervuje dvě noci - zaplatí pouze jednu!


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.