Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Věrnostní program FlexiBONUS jako důkaz úcty k zákazníkům

Pouhý jeden měsíc zbývá do ukončení věrnostního programu FlexiBONUS, který připravila společnost AZ FLEX pro své loajální zákazníky jako poděkování za další rok spolupráce. Hlavní výhrou je zájezd pro dvě osoby do hotelového resortu Jumeirah Beach v Dubaji, ale ani dalším formám poděkování nechybí punc luxusu a výjimečnosti. Tento bonus se rozhodně vyplatí.

Společnost AZ FLEX, prodejce technických a stavebních izolací, materiálů suché výstavby a dekoračních prvků, pečující o své zákazníky již téměř osmnáct let, se rozhodla, že tento rok poděkuje svým věrným klientům trochu netradičním způsobem, formou věrnostního programu FlexiBONUS.

Pravidla věrnostního programu spočívají v tom, že každý zájemce se musí nejprve zaregistrovat na internetové stránce www.azflex.cz/flexibonus. Jakmile splní první krok, může se zapojit do systémů sbírání bodů nákupem sortimentu technických izolací. Na každých utracených 1 000 Kč připadá jeden bod a na každých 1000 Kč za zakoupení materiálu „Klimafix“ dva body. Za získané body si může každý účastník po splnění podmínek vybrat některou z odměn, které začínají na produktech od značky Apple a končí nejvyšším možným dárkem, kterým je zájezd pro dvě osoby do vyhlášeného hotelového resortu Jumeirah Beach v Dubaji (1 900 bodů / obrat 1 900 000 Kč).

Mezi dalšími hodnotnými cenami jsou například MacBook Air 13“, iPad 2 64 GB 3G, iPhone 14GB 3G, nebo například přehrávač iPod Nano 16GB. Kromě těchto prestižních darů pro zákazníky je věrnostní program FlexiBONUS doplněn o FlexiBONUS Rider.

„Vzhledem k tomu, že si společnost AZ FLEX váží také samotných pracovníků svých zákazníků, i pro ně je připraven hodnotný program s názvem FlexiBONUS Rider. Ten je určen pro řidiče a nákupčí. Ti si mohou vybrat při vyzvednutí zboží nad 40 000 Kč mezi dvěma věcnými cenami – 5 l soudek piva nebo 2 ks balení Pražské šunky“, říká výkonný ředitel společnosti AZ FLEX,a.s., inženýr Petr Kuklík.

Hlavním partnerem programu se stal výrobce tepelné izolace Rockwool.

Více informací o věrnostních programech FlexiBONUS a FlexiBONUS Rider naleznete na www.azflex.cz/flexibonus.


AZ FLEX, a.s.
logo AZ FLEX, a.s.

Společnost AZ FLEX - odborný velkoobchod, specializovaný na poradenství a prodej v oblastech: technické izolace, stavební izolace a suchá výstavba. Izolační materiály pro TZB, potrubní rozvody topení, chlazení, sanitu a vzduchotechniku, protipožární ...