Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lepší zážitek pro hosty - vyšší efektivita pro hotel

Globální řešení správy pokojů a prostor pro hosty umožňuje zlepšit provoz a snížit náklady při současném zvýšení komfortu a možnosti kontroly uživateli. Prozkoumejte a objevte produkty a řešení pro hotely od Schneider Electric.


 

Horkou novinku představuje ideální regulátor pro hotelové pokoje včetně jeho možnosti bezdrátové integrace pomocí řešení SmartStruxure Lite, které je vhodné jak pro rekonstrukce, tak pro nové budovy. Další možností je komunikace po otevřeném protokolu, který usnadní integraci do komplexního BMS systému SmartStruxure a dalších navazujících energetických řešení snižující provozní náklady.

Vyzkoušejte 3D interaktivní nástroj pro prostorové regulátory, ve kterém si můžete navrhnout své vlastní prostorové regulátory řady SE7000 i SE8000, a ujistit se tak v designu a správném modelu pro váš konkrétní projekt.Informační brožury si můžete stáhnout zde.

Řešení správy pokojů pro hosty od společnosti Schneider Electric eliminuje plýtvání a zvyšuje provozní efektivitu, čímž napomáhá dosáhnout až 44% úspor.



(video včetně možnosti spuštění CZ titulků – automatický překlad, podporuje prohlížeč Google Chrome)



Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.