Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Šestkrát plus pro tepelné čerpadlo

Absolutně tichý chod, ekonomicky úsporné vytápění a šest plusů v řade... To jsou hlavní přednosti tepelného čerpadla ACOND PRO R, které snoubí vysokou účinnost s neslýchaně tichým chodem.

Tepelné čerpadlo ACOND
Tepelné čerpadlo ACOND PRO R představuje pohodlné řešení pro úspornější vytápění staršího domu.

Inovativní invertorové čerpadlo ACOND PRO R přináší úspornou, bezúdržbovou a pohodlnou alternativu pro vytápění starších objektů. Vzhledem k jeho vysoké účinnosti a energetické třídě A+++/A+++ představuje optimální řešení, jak v rámci rekonstrukce snížit náklady na vytápění. Díky špičkovému scrollovému kompresoru dokáže i při teplotách do – 22 °C připravit vodu o teplotě 65 °C pouze kompresorem, bez bivalence. „U našich čerpadel navíc používáme ekologické chladivo propan R290, který má nejlepší termodynamické vlastnosti a zároveň nenarušuje ozónovou vrstvu. Navíc nepodléhá povinným revizím,“ popisuje Jakub Tykal, obchodní ředitel společnosti ACOND, předního českého výrobce tepelných čerpadel. Topný výkon dosahuje až 18 kW, takže přístroj zvládne bez problémů vytopit většinu starších domů.

Komfort vytápění s tepelným čerpadlem ještě povyšuje jeho absolutně tichý chod s akustickým výkonem pouhých 49,3 dB, který vám klidné spaní určitě nevezme. Povrch venkovní jednotky je z nerezové oceli, proto jen tak nezestárne a udrží si stále stejný vzhled po dlouhá léta. „Jedinečnou funkcí tohoto tepelného čerpadla je bezplatný systém vzdálené správy, díky kterému je možné případné regulace nebo drobné opravy řešit zcela automatizovaně a na dálku. Zařízení je připojené k internetu a dispečink se stará o monitoring jejich chodu,“ doplňuje Jakub Tykal z ACONDu. Až se vás tedy zima zeptá, co jste dělali v létě, tepelná čerpadla ACOND odpoví za vás!

Více informací


ACOND a.s.
logo ACOND a.s.

Pro každé použití máme vhodné řešení. Nejširší nabídka klimatizací, tepelných čerpadel a podlahového topení. Více než 18 600 instalací klimatizačních a topných systémů. Ceněné know how, 40 let zkušeností v oboru vytápění a vzduchotechniky. Výsledky ...

 
 
Reklama