Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Danfoss Link: Řídicí jednotka CC

Danfoss Link je bezdrátový systém pro řízení hydronického podlahového topení, radiátorů, elektrického podlahového topení či tepelných čerpadel, je to ale také kombinovaný řídicí systém pro všechny vytápěcí systémy.

Centrální ovládání

je ve Vašich rukou. Danfoss Link je snadno ovladatelný dotykový displej, díky kterému je nastavení rychlejší, jednodušší a efektivnější.

Danfoss Link

je ideální způsob, jak bezdrátově řídit vytápění v domácnosti.

Danfoss Link je bezdrátový systém pro řízení hydronického podlahového topení, radiátorů, elektrického podlahového topení či tepelných čerpadel, je to ale také kombinovaný řídící systém pro všechny vytápěcí systémy. Můžete tedy posílit obrat své firmy, když nabídnete Danfoss Link ke všem vytápěcím systémům, podle toho, co Vaši zákazníci potřebují. Instalace a nastavení jsou snadné a rychlé, což šetří čas. Pro Vás to znamená více zakázek.

Řídící jednotka CC
Řídící jednotka CC

Řídící jednotka CC

  • Centrální řízení topení v celém domě
  • Uživatelsky jednoduché ovládání
  • Nadčasový minimalistický design
  • Časový rozvrh topení na celý týden
  • Funkce Dovolená/nastavení pro kratší nepřítomnost v domě
  • Ochrana proti mrazu
  • Možnost zap/vyp el. zařízení
  • Integrovaná nápověda
  • Nastavení dle potřeb uživatele

Řídící jednotka CC, 014G0150 / 014G0151

Centrální ovládání se instaluje snadno a rychle. Dává vašim zákazníkům možnost řídit celý systém svého vytápění, mohou regulovat teplotu až v 50 místnostech z jediného místa.

 
Bezdrátová spínací jednotka topných smyček HC
Bezdrátová spínací jednotka topných smyček HC

Bezdrátová spínací jednotka topných smyček HC, 10 smyček 014G0100

  • Obousměrný bezdrátový přenos na 868 MHZ
  • 24V výstupy s LED chráněné proti zkratu
  • pohon má výstupy pro několik typů kabelů, což znamená snadnou instalaci kabelů a ochranu kabelů
  • regulace na principu On/Off (zapni/vypni) a PWM (modulace šířky pulsu)
  • automatický program sebe-diagnostiky s ukazatelem chyb
  • dvě samostatná relé pro řízení čerpadla i kotle
  • vstup (On/Off ) pro topení/chlazení
  • automatická auto diagnostika, tj. indikace chybějícího bezdrátového spojení či chybějícího/nefunkčního zdroje energie na výstupu
Pokojový snímač teploty RS
Pokojový snímač teploty RS

Pokojový snímač teploty RS, 014G0158

  • zabudovaný pokojový snímač měří pokojovou teplotu
  • můžete nastavit žádanou teplotu pro místnost, kterou termostat řídí
  • podsvícený displej
  • napájení dvěma AA bateriemi lze umístit kamkoli, kde se nejvíce hodí vzhledem k designu místnosti
Opakovací zesilovací jednotka RU
Opakovací zesilovací jednotka RU

Opakovací zesilovací jednotka RU, 088U0230

Opakovací jednotka prodlužuje dosah bezdrátového přenosu o cca 30 m. Pokud je pokojový senzor mimo dosah spínací jednotky topných smyček, přidáním opakovací jednotky zajistíme dostatečný dosah přenosu signálu.

 
Bezdrátové spínací relé PR
Bezdrátové spínací relé PR
Bezdrátové spínací relé HR
Bezdrátové spínací relé HR

Bezdrátová spínací relé, HR 014G0271 nebo PR 014G0270

Skryté relé (HR) nebo nasouvací plug-in relé (PR) jsou zařízení pro zapínání a vypínání topných prvků či jiného elektrického zařízení buď manuálně či podle časového rozvrhu.

Co Vám přinese Danfoss Link

Instalace je snadná, rychlá a intuitivní. Za stejný čas tedy zvládnete instalaci u více zákazníků, to znamená více zakázek pro Vás. Instalace je rychlá díky těmto vlastnostem:

  • Velký barevný displej používá velké jasné ikony a text psaný jednoduchým jazykem.
  • Intuitivní menu Vás jistě a rychle naviguje procesem nastavení. Konfi gurace je stejná, bez ohledu zda instalujete radiátorové topení, elektrické či hydronické podlahové topení. Z instalace se tak stane běžná rutina.
  • Obousměrná bezdrátová komunikace mezi přístroji zajišťuje dokonalou diagnostiku systému, který instalujete, takže vše jde hladce. Také zajistí bezproblémový provoz u zákazníka, protože systém sám sebe neustále kontroluje. Nestane se vám tedy, abyste od zákazníků dostávali zbytečné telefonáty, abyste pak zjistili, že přístroji nic není.

Vhodný i pro tepelná čerpadla

Danfoss Link je vhodný i pro tepelná čerpadla. Nízká napájecí teplota potřebná pro podlahové vytápění zajišťuje vysokou efektivitu.


Pružná volba řešení vytápění

Vaši zákazníci mohou kombinovat podlahové topení s radiátorovým topením a řídit je z jediného ústředního ovládání. To jim dává možnost regulovat celý topný systém a snadno ho nastavovat z jediného místa – aniž by museli pobíhat mezi jednotlivými komponenty v jednotlivých místnostech a nastavovali teplotu na různých místech. Vše je řízeno z jedné dotykové obrazovky.

Úspora nákladů

Danfoss Link je integrovaný systém. To znamená, že vše běží hladce a vše mluví jedním jazykem, takže všechny prvky spolupracují a šetří energií. Možnosti programování ústředního ovládání, předinstalované nastavení a funkce nastavení při nepřítomnosti uživatele pomáhají šetřit čas i energii.

Moderní design

Danfoss Link dostal prestižní ocenění „Red dot“. Zapadne do každého interiéru, diskrétně doplňuje vkus uživatele.


living connect® a Danfoss Link™ CC - bezdrátový termostatický systém.
Celkové ovládání teploty v místnostech z jednoho centrálního bodu.

living connect® je elektronická radiátorová termostatická hlavice ovládaná centrální jednotkou nazývanou Danfoss Link™ CC. Komunikace na Z-Wave, Danfoss Link™ CC může ovládat termostatické hlavice living connect®, podlahové vytápění – jak elektrické tak vodní – i spínače světel či jiných spotřebičů v domě.

living eco® - je programovatelná termostatická hlavice, která ovládá radiátorové topení. Je určena pro využití v domech a bytech, stejně jako komerčních budovách. Nahrazuje staré termostatické hlavice a zajistí velké úspory ve spotřebě energií a nákladech. Uživatelé si jednoduše zvolí jeden z předem instalovaných programů, nebo mohou naprogramovat termostatickou hlavici individuálně podle svých potřeb.


Pokud potřebujete další informace, stačí se na nás obrátit. Rádi Vám posloužíme odbornou podporou a nabídneme doplňky. Volejte +420 283 014 111 a +420 607 729 194.


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...