Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Interaktivní showroomy Viessmann

Společnost Viessmann aktualizovala a zmodernizovala své showroomy v Praze v Chrášťanech. Nabízí tak běžným uživatelům i odborným partnerům možnost získat reálnou zkušenost s výrobky Viessmann.

„Pro zvýšení dosahu a přenositelnosti zákaznické zkušenosti jsme se rozhodli digitalizovat naše showroomy. Výsledkem jsou dvě interaktivní vizualizace, které umožňují zákazníkům získat autentický dojem, doplněný o detailní informace o našich produktech," uvedl Marek Bezouška, odborný referent a školitel ve společnosti Viessmann.

Co v našich interaktivních prohlídkách můžete očekávat?

  • Realistický pohled: Získáte autentický přehled našich showroomů s detailními pohledy.
  • Produktový průvodce: Virtuální prohlídka Vás provede našimi prostorami a představí Vám klíčové produkty.
  • Pohodlí z domova: Prohlížejte si naše produkty kdykoli, kdekoli a bez nutnosti fyzické návštěvy.

Servisní a zkušební technická místnost: Zde jsou k dispozici převážně plynové kotle a možné kombinace s obnovitelnými zdroji energie. Pro zajištění optimálního provozu a spolehlivosti těchto zařízení Viessmann zde probíhají servisní školení odborných servisních partnerů. Ti se zde věnují nejen diagnostice a uvádění do provozu, ale také seznámení se s novými technologiemi, včetně integrace s moderními obnovitelnými zdroji energie.

RES Akademie: V této Akademii nabízíme možnost interaktivního seznámení se s nejnovějšími technologiemi obnovitelných zdrojů energie. Showroom je koncipován jako prostor pro školení a trénink montážních partnerů, kteří se specializují na instalaci a údržbu těchto zařízení. Umožňuje nejen teoretickou přípravu, ale i praktické demonstrování postupů montáže a provozu zařízení v reálném prostředí. Tímto způsobem se snažíme nejen šířit povědomí o udržitelných energetických řešeních, ale také zajistit, aby naši partneři měli dostatečné know-how pro efektivní nasazení a správu obnovitelných energetických technologií.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.