Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Thermona podporuje oběti zářijových povodní mimořádnou slevou na kotle a tepelná čerpadla

V reakci na rozsáhlé škody způsobené záplavami, které zasáhly mnoho domácností a zničily jejich zdroje tepla, nabízíme slevu až 40 % na plynové kotle až do výkonu 50 kW, elektrické kotle i tepelná čerpadla z našeho výrobního sortimentu.


Ilustrační obrázek, zdroj Thermona

Oznamuje mimořádnou akci na podporu obyvatel postižených nedávnými přívalovými povodněmi. V reakci na rozsáhlé škody způsobené záplavami, které zasáhly mnoho domácností a zničily jejich zdroje tepla, nabízíme slevu až 40 % na plynové kotle až do výkonu 50 kW, elektrické kotle i tepelná čerpadla z našeho výrobního sortimentu.

Mimořádný ceník Thermona – Povodně 2024
Platnost Mimořádného ceníku je omezena na objednávky realizované v termínu od 16. září do 30. listopadu 2024. Mimořádná cena výrobků je garantována pro koncového zákazníka u přímých dodávek i dodávek prostřednictvím smluvních partnerů.

Akce je určena všem lidem zasaženým povodněmi, kteří potřebují rychle obnovit své vytápění i zásobování teplou vodou a zajistit si teplo domova. Jsme si vědomi, jak náročné je čelit takovýmto přírodním katastrofám. Naším cílem je poskytnout co největší podporu a usnadnit lidem návrat k normálnímu životu.

„Jako český výrobce tepelné techniky vnímáme společenskou zodpovědnost a pro občany, kteří byli zasaženi povodněmi, přinášíme podporu. Obnovu zatopených regionů podpoříme 500 kusy námi vyráběných plynových kotlů, elektrických kotlů i tepelných čerpadel za ceny, které jsou pod výrobními náklady a jsou námi značnou částí finančně dotované,“ Mgr. Marek Nováček, jednatel.

Objednávky tepelné techniky pro zákazníky zasažené povodní je možné nejlépe realizovat kontaktováním obchodního zástupce Thermona, případně prostřednictvím našich smluvních montážních firem v regionech.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...