Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Thermona na mezinárodním fóru ReBuild Ukraine

Právě v těchto dnech se český výrobce tepelné techniky, firma Thermona, spol. s r.o., účastní mezinárodního fóra ReBuild Ukraine v polské Varšavě.

Thermona na mezinárodním fóru ReBuild Ukraine
Thermona na mezinárodním fóru ReBuild Ukraine

Thermona, spol. s r.o. se účastní mezinárodního fóra ReBuild Ukraine v polské Varšavě

Ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu je hrdým zástupcem několika českých firem. na tomto meziárodním fóru, které je určené pro zástupce ukrajinské územní státní správy a stěžejním cílem je poskytnout všem návštěvníkům informace o dostupnosti evropských technologií při obnově Ukrajiny. Thermona má na veletrhu vedle podpory značky v mezinárodním kontextu i zájem podpořit místní dceřinou společnost.

O mezinárodní konferenci Rebuild Ukraine

Rebuild Ukraine je mezinárodní konference, na níž se setkají zástupci ukrajinské místní správy a samosprávy, mezinárodních finančních institucí, donátoři, investoři a firmy především ze stavebního průmyslu, ale i vodohospodářství a dalších odvětví, které mohou přispět k obnově válkou zničené infrastruktury.

Během podnikatelské mise získají firmy mj. přístup na jednání s potenciálními ukrajinskými partnery a v rámci celé mezinárodní konference také s dalšími mezinárodními účastníky, stejně jako možnost zhlédnout prezentace vystavovatelů na varšavském EXPO XXI, včetně české expozice.

Náklady spojené s organizací mise si hradí sami podnikatelé, tzn. včetně ubytování, podílejí se nákladech na místní transfery, pronájem konferenčních prostorů a jednacích místností.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...