Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Špičková kvalita tepelných čerpadel PZP

Společnost PZP HEATING a.s., která na českém i zahraničním trhu působí více než 25 let, si svou současnou pozici vydobyla především nabídkou kvalitních tepelných čerpadel. Cílem firmy PZP je nejen výroba spolehlivých zařízení, ale i ochrana životního prostředí a bezpečnost.

S produkty se firma neloučí po výrobě a úspěšném prodeji. Důležitý je celý jejich životní cyklus. Dbá se proto i na dodržení právních předpisů a na likvidaci vysloužilých výrobků. Životní prostředí si musíme hýčkat všichni a jednou z cest k ekologii a úsporám jsou i kvalitní tepelná čerpadla. Díky nim lze výrazně snížit spotřebu elektrické energie pro vytápění objektů.

Tepelná čerpadla společnosti PZP patří na českém trhu k nejprodávanějším. Přispívají k šetření primárních energetických zdrojů a snižování emisí v ovzduší. Tepelná čerpadla PZP získávají teplo ze vzduchu, z vody nebo ze země a následně je efektivně opět používají pro ohřev vody, případně vzduchu. Vhodný způsob vytápění čerpadly si každý zvolí podle svých požadavků, v závislosti na umístění vytápěného objektu i na případných zvláštních nárocích.

Ačkoli se zařízení PZP vyznačují jednoduchou obsluhou a jsou podpořena kvalitním servisem, PZP HEATING dbá také na další rozšiřování podvědomí o výhodách ekologického vytápění. Kvalitu výrobků z dílny PZP dokázaly posoudit důležité mezinárodní soutěže, v nichž získaly řadu prestižních ocenění.

Současní zákazníci se vyznačují tím, že kromě produktů požadují také něco navíc, především kvalitní servis a jistotu, že je výrobce po nákupu nenechá na holičkách. A protože zákazníci jsou u nás vždy na prvním místě, kromě servisu získávají také neustálé zkvalitňování doplňkových služeb.

Společnost PZP HEATING a.s. si uvědomuje důležitost kvality výrobků, spokojenosti zákazníků i environmentálních otázek na prosperitu firmy. Z tohoto důvodu se rozhodla zavést systémy managementu ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 a nově ISO 50001:2011 a důsledně dodržovat doporučení z nich vyplývající.


V PZP HEATING a.s. jsou všechny energetické procesy měřeny, zaznamenávány a sledovány. Výsledné metriky se používají pro optimalizaci procesů. Dokladem této skutečnosti je certifikace provedená renomovaným švýcarským zkušebním ústavem Swiss Association for Quality and Management Systems SQS.

Udělené certifikáty nás opravňují k používání mezinárodně uznávané značky SQS, která garantuje, že v PZP probíhají veškeré pracovní postupy v souladu se zákony a dalšími národními a mezinárodními standardy.

 

Tímto krokem jsme se zavázali k dodržování přísných pravidel a směrnic pro udělení těchto certifikátů, což ve finále oceníte Vy, naši zákazníci.

Ke stažení v PDF:
Certifikáty ISO 9001:2008, ISO 14001:2004
Certifikát ISO 50001:2011


PZP HEATING a. s.
logo PZP HEATING a. s.

Největší výrobce tepelných čerpadel v České republice již 30 let. Nabízí kompletní sortiment tepelných čerpadel, tzn. systémy vzduch-voda, země-voda a voda-voda. Zařízení jsou postavena na bázi nejvyšší kvality a z tohoto důvodu je na ně poskytována plná ...